Cup Deltebre ha fet públic que no farà cap pacte de govern municipal amb els partits que es presenten a les eleccions municipals del 26 de maig i que van donar suport a l’aplicació de l’article 155 a Catalunya.

Segons explica Jordan Turón, número 5 a la llista CUP Deltebre, “els partits independentistes hem d’estar compromesos amb la gent que va defensar les escoles el dia 1 d’octubre del 2017 i volem esdevenir una República catalana”.

Per això, les cupaires, han fet arribar una carta als partits independentistes per tal de que es comprometin a no fer pactes de govern municipal amb els partits del 155 (PSC i C’s) i facin públic el seu posicionament. De fet, ja hi ha poblacions com Tortosa que s’han compromès.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.