El festival FutbolNet de la Fundació del Barça va ser la cloenda d’una temporada en que han donat a conèixer aquesta metodologia del club blaugrana a diversos municipis ebrencs. Van participar desenes de joves en una jornada que es va dur a terme a Tortosa amb partits de volei. Futbolnet i fut-volei.

Des de fa prop de cinc anys FutbolNet s’ha dut a terme a Santa Bàrbara, Roquetes, Sant Jaume d’enveja i enguany a Tortosa en que hi participen joves d’entre 12 i 17 anys.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.

Eleccions Municipals 2019 - Terres de l'Ebre