El pròxim divendres 17 de maig, el WIN Complex Esportiu Tortosa organitza la seua primera Nit Solidària, un esdeveniment dirigit a recaptar fons per a la promoció de la pràctica esportiva entre els xiquets de famílies amb vulnerabilitat social de Tortosa.

L’activitat es coordina amb dues de les entitats més dinàmiques en l’àmbit social a Tortosa: Creu Roja i Atzavara-arrels.

L’activitat està oberta a tota la ciutadania i es desenvoluparà al velòdrom municipal a partir de les 19.30 h. Tindrà com a eix principal tres sessions dirigides d’una hora de spinning (20.30 h, 21.30 h i 22.30 h), per a les quals s’han llogat 100 bicicletes estàtiques que ja es poden reservar a la recepció del WIN (o al velòdrom municipal, el dia de l’acte) amb un donatiu mínim de 5 €.

El programa de la primera Nit Solidària del WIN es complementarà amb activitats lúdiques per a totes les edats, des dels xiquets fins als adults: sessions d’activitats dirigides de fitness, com ara zumba i Be Fit Extrem, inflables per als més menuts, música i barra de bar amb entrepans i begudes a preus populars. A més a més, entre els participants se sortejaran lots amb marxandatge, entrades i abonaments mensuals per al WIN, i altres productes gentilesa dels patrocinadors.

Per a més informació podeu dirigir-vos a la recepció del WIN Complex Esportiu Tortosa (Plaça 1 d’Octubre, 14-15 / Tel. 977 504 707) o consultar el web www.wintortosa.cat.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.