A poc més de dos mesos per celebrar el 15è aniversari, el Festival Deltebre Dansa realitzarà la seva presentació oficial aquest dissabte, 4 de maig, a les 20 h, al bar cultural Deltaic de Deltebre.

En la presentació, el fundador i director artístic del Festival, Roberto Olivan, revelarà les principals novetats, explicarà el nou funcionament de la venda d’entrades i realitzarà un petit avançament de la programació artística de la 15a edició d’aquest referent internacional de les arts escèniques.

En l’acte es podrà gaudir d’un petit espectacle de la mà del mateix Olivan. Així mateix, la presentació estarà amenitzada per la fusió musical a càrrec de Sergi Guillén (Fernweh – Delta de l’Ebre). D’altra banda, tots els assistents podran assaborir les ecotapes i begudes que Deltaic oferirà a preus molt especials.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.