ACN (Móra d’Ebre) – A les Terres de l’Ebre el temps ha donat una treva, aquest dimarts, amb el sol que ha guaitat de bon matí, per poder celebrar als carrers la diada de Sant Jordi.

El territori torna a fer valer els seus escriptors i poetes, amb moltes estrenes per aquestes dates, com els darrers títols de Francesca Aliern o Marta Rojals, els paisatges descrits per Gerard Vergés i il·lustrats per Ignasi Blanch o el recull de relats de literatura negra a ‘Assassins de l’Ebre’, entre d’altres.

La literatura ebrenca arriba a aquest Sant Jordi amb una salut de ferro, impulsada i vertebrada per les fires del llibre ebrenc i el Litterarum de Móra d’Ebre. A la capital de la Ribera d’Ebre, les parades, més d’una vintena, s’aglutinen a la plaça de Dalt.

Foto: ACN

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.