L’organització política Movem la Ràpita es presentarà a les eleccions municipals. La candidatura està encapçalada per l’actual regidora de Medi Ambient i Atenció a les Persones en l’Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita, Xus Garcia. El divendres 26 d’abril, a les 18 hores, Movem La Ràpita farà un acte públic al Maset per a presentar la seva candidatura per a les pròximes eleccions municipals que se celebren al mes de maig.

En aquest mateix acte, Movem La Ràpita obrirà un espai a la ciutadania perquè aportin tot allò que vegin necessari incloure al programa municipal de l’organització i què aquest sigui el més participatiu possible. Movem La Ràpita es considera “una organització oberta a les veïnes i veïns de La Ràpita, a les seves entitats i en general a tota la societat de la vila”. “Volen aconseguir una població per a tothom i és per això que compte amb candidates preparades per a treballar per la igualtat de totes les persones i per aconseguir-ho portarà en el seu programa polítiques feministes, polítiques que defensin els drets i les llibertats del col·lectiu LGTBI+ i de tots els altres col·lectius, i polítiques perquè les persones amb diversitat funcional puguin assolir la plena inclusió a la societat”, asseguren en un comunicat. “Així com a polítiques eficients que protegeixin la sostenibilitat del territori i el medi ambient”, afegeixen.

“Movem La Ràpita vol comptar amb tota la població del municipi per a traçar camins que humanitzin la política i ampliïn la democràcia. Ja que són conscients que hi ha moltes coses a canviar i volem que totes les persones siguem protagonistes d’una proposta de futur. Movem La Ràpita us convida a construir una Ràpita social i alternativa”.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.