Tres persones han resultat ferides el migdia d’aquest diumenge, 14 d’abril, en veure’s implicades en un accident a l’N-340 a l’altura d’Alcanar. Segons ha informat el Servei Català de Trànsit, l’accident s’ha produït quan faltaven deu minuts per la una del migdia, a les 12.50 hores, quan els cotxes han xocat al punt quilomètric número 1.067, al seu pas pel municipi del Montsià.

En l’accident s’hi han vist implicats dos vehicles, dos turismes, que han patit una col·lisió. Com a conseqüència de l’accident, tres persones han resultat ferides, dues de les quals de caràcter lleu, mentre que la tercera està en estat menys greu. Fins al lloc dels fets s’hi han desplaçat fins a tres dotacions dels Bombers de la Generalitat, així com el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i els Mossos d’Esquadra.

A causa del xoc, la carretera N-340ha quedat tallada en els dos sentits de la marxa, dificultant la circulació en aquest punt de la xarxa viària tarragonina. S’ha donat pas alternatiu a la via durant una estona, provocant retencions en els dos sentits. Al voltant de les dues del migdia, la circulació a l’N-340 a Alcanar ja s’ha pogut restablir.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.