La base Nàutica de Campredó va acollir per primer cop el trofeu Bandera Catalana de rem en el qual hi participen clubs d’arreu Catalunya, però també d’Aragó i València. En aquesta competició es fan regates sprint de 400 metres en embarcacions de 4 scull i en les categories de promoció (cadets) i absolut (juvenils, sèniors i veterans).

Hi van participar desenes d’embarcacions de 8 clubs catalans: Club Nàutic Sant Carles, Club Nàutic Amposta, Club de Rem Delta, Reial Club Nàutic de Tarragona, Club Natació Banyoles, Reial Club Marítim de Barcelona, Olímpic de Barcelona i dos clubs aragonesos: Helios i Capri, amb un total de 212 remers i remeres.

Tot i el triple empat, amb 212 punts, entre el Nàutic de Tarragona, Club de Rem Tortosa i el Nàutic Amposta es va imposar el club tarragoní per regates guanyades.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.