Casualitat o no, però l’onada d’incendis que està sacsejant les poblacions ebrenques; arriba ara al Baix Maestrat. Concretament, a Benicarló.

Tanta casualitat, no seria d’estranyar l’existència d’un o més piròmans que actuessin dins dels límits de territori de competència del Bisbat de Tortosa. Cal assenyalar que els incendis de Rasquera i els pràcticament simultanis d’Alfara de Carles i Xerta, són investigats per la unitat canina per trobat indicis si existeix algun piròman en concret.

I és que s’ha incendiat la part superior d’unes naus abandonades, situades entre Passeig Febrer Soriano i la CV–135, prop de la IFF i estació de ferrocarril de Benicarló. Un veí que passejava per la zona passades les 20 hores, ha vist les flames i ha donat avís.

Es desconeixen les causes que ha pogut ocasionar l’incendi. Al lloc dels fets han acudit la Policia Local, dotacions de la Guàrdia Civil i una dels Bombers del Baix Maestrat.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.