NdP- La Guàrdia Civil ha detingut una dona de 40 anys d’edat, com a suposada autora d’un delicte d’apropiació indeguda de diners d’un centre comercial de Vinaròs.

La detenció es va produir després de les investigacions dutes a terme pels guàrdies civils des de mitjans del passat mes de febrer, quan el representant legal d’un hipermercat va denunciar la pèrdua o sostracció de més de 70.000 euros procedent de la caixa de cabals.

Els guàrdies civils després d’efectuar nombroses anàlisis i estudis comptables units a altres gestions de caràcter més tècnic, es va poder comprovar com l’ara detinguda que treballava com a responsable i administradora dels diners d’aquest hipermercat, venia alterant arquejos i dades comptables des de feia temps, perquè els serveis de supervisió de l’empresa no se n’adonessin de la sostracció dels diners, variant dades que de vegades fins i tot feia coincidir en dates en què la seva tasca era realitzada per altres empleats en la seva absència i d’aquesta manera tenir una coartada.

La detinguda juntament amb les diligències instruïdes ha estat posada a disposició del Jutjat d’Instrucció núm. 5 de Vinaròs. L’actuació ha estat realitzada per efectius de la Guàrdia Civil de Vinaròs.