1917, Primera Guerra Mundial, un submarí alemany està causant estralls entre la marina mercant aliada que navega per la Mar de l’Ebre. Un grup de militars ha estat fent el seguiment d’aquest submarí, i n’ha descobert l’amagatall.

Per desgràcia ells també han estat víctimes de les seues accions, enduent-se a la tomba les coordenades precises per a destruir-lo. Per sort, les van deixar protegides per tot un seguit d’enigmes en el lloc on havien estat treballant.

Una activitat que permet posar-se en la pell d’autèntics soldats aliats i ajudar a trobar les coordenades que permetin enfonsar el maleït submarí?

Aquesta és la nova activitat que us proposem al Museu de la Mar de l’Ebre, un scaperoom original que permet passar una bona estona en família, parella o amics.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.