ACN (L’Ametlla de Mar) – El moviment veïnal Prou! AP-7 Gratuïta Ja ha sol·licitat formalment a l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar informació detallada sobre els contractes de serveis municipals vigents per “comprovar de forma documentada” que la construcció de rotondes a la N-340 no s’ha vist “mediatitzada per interessos privats de caràcter mercantil, urbanístic, immobiliari o semblant” i ha estat impulsada des de l’interès públic.

Addicionalment, els veïns també han registrat una instància demanant informació sobre la modificació puntual del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM) en relació amb la possible transformació de l’N-340 en un bulevard, a la qual també s’oposen, i l’alliberament de pagar els costos d’obres per la transformació de la via als propietaris de sector urbanitzables pròxims. Per últim, el moviment veïnal ha presentat una sol·licitud reclamant les declaracions de béns i interessos dels alcaldes i regidors de l’Ametlla de Mar des de 2007.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.