El Pavelló Municipal de la capital del Montsià va ser la seu d’una gran jornada de basquetbol per equips Pre-Mini i Escola.

Fins a set diferents clubs van estar representats en la sisena parada de les Trobades d’Escola de la temporada 2018/19. Equips de Tarragona, Terres de l’Ebre i Castelló que van trobar-se en una activitat amb cada cop més acceptació. Jugadors i jugadores del CB Cantaires, CB Alcanar, CB Amposta, BC Peníscola, AD Torreforta, CB Vinaròs i CB Rapitenc van ser els protagonistes d’aquesta jornada.

Un gran matí de basquetbol on els més petits i petites van gaudir d’unes excel·lents instal·lacions. Per segon cop aquesta temporada les trobades d’escola organitzades pel Comitè Tècnic de l’RT Tarragona feien parada a la capital del Montsià.

La jornada no s’hagués pogut realitzar sense el suport de l’Ajuntament d’Amposta, els esforços del Club Bàsquet Amposta i amb el treball del Comitè Tècnic de l’RT Tarragona. La temporada de Trobades es tancarà amb la gran festa final que es realitzarà a Alcanar el proper 7 d’abril.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.