Manel Masià recrimina a l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, l’ambient crispat als plens municipals. Masià diu que cal remuntar-se a l’estil de fer oposició d’Esquerra Republicana durant els governs de CiU per entendre què passa ara. Masià reitera que ell aposta per un debat d’idees assossegat i no comparteix l’estil tens que es viu als plenaris darrerament.

“L’alcalde hauria d’analitzar com s’ha generat este ambient, no durant estos quatre últims anys, sinó durant els últims vuit o dotze, quan s’aliaven amb altres grups per fer mal a polítics que volien fer caure”, va dir Manel Masià a l’Entrevista de l’Ebre Notícies.

Masià ha confirmat la incorporació de Manolita Cid a la candidatura de Junts per Amposta. Seria la primera regidora de l’actual grup municipal convergent a sumar-s’hi, i diu que la seva voluntat és ocupar l’espai que va des de l’antiga CiU fins a la Crida.

En clau de partit, Manel Masià, va valorar positivament la incorporació de nous lideratges provinents de la Crida a les llistes del Junts per Catalunya al Congrés. Diu Masià que cal donar pas a noves cares.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.