El portaveu del PSC a Tortosa, Enric Roig, creu que se li Generalitat retira els llaços grocs dels seus edificis públics també ho hauria de fer l’ajuntament de Tortosa amb la pancarta en favor de l’alliberament dels presos. Justament aquest divendres la vicepresidenta del govern del PSOE, Carmen Calvo, ha recordat al president Quim Torra la necessitat de complir el requeriment de la Junta Electoral Central de retirar els llaços grocs i qualsevol simbologia que interpreten com partidista. Torra ja va anunciar que no ho faria.

En aquest sentit, des de Tortosa, Enric Roig ha recordat que durant les eleccions al Parlament del desembre de 2017 ja es va donar la mateixa situació i el llavors alcalde Ferran Bel va retirar la pancarta i el llaç groc que penjava del balcó de la casa de la Vila. “És llibertat d’expressió, però que l’espai públic estigui tant controlat i meditatizat per una manera de pensar, crec que no està bé”, va dir Roig a l’Entrevista de l’Ebre Notícies.

Enric Roig, candidat a l’alcaldia del PSC demana generositat als altres partits d’esquerres per arribar a un pacte de ciutat després dels comicis. Roig, encara retreu als republicans que trenquessin el govern al Consell Comarcal per pactar amb el PDeCAT. Sobre l’anunci de cessió dels terrenys de la Renfe que l’alcaldessa Meritxell Roigé va fer recentment, Roig creu que és purament electoralista. I rebaixa l’acord al que han arribat amb Adif.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.