L’actual mandat s’ha caracteritzat per un enfrontament de l’equip de la Sra. Roigé i ERC  cap a la immensa majoria de ciutadans que es van manifestar, protestar i aconsellar en quasi bé 13000 firmes que continués la protectora ARCA, fent-se càrrec del refugi d’animals de la ciutat.

Per aquest motiu, a part d’altres afinitats ideològiques, Maite Guallar, s’integrarà  a la llista de Jordan perquè “Movem Tortosa ens va donar suport a tot hora , en uns moments difícils ,tenint una sensibilitat per la nostra tasca i reivindicacions, que vull agrair públicament, en nom meu i de molts animalistes“. Maite Guallar, és diplomada en magisteri  per l’Escola Oficial de Magisteri de Tarragona, però principalment es declara defensora dels drets dels animals , havent participat en diverses ponències i esborranys per a proposicions de lleis de les protectores d’animals. Guallar ha manifestat que “sabem que  en Movem Tortosa podem aconseguir el canvi que la nostra ciutat Tortosa necessita i mereix després de tants anys amb els mateixos al capdavant de l’Ajuntament“.

Jordi Jordan, candidat a l’alcaldia per Movem Tortosa , ha agraït el suport de Guallar i ha manifestat “haurem  de treballar perquè ARCA. pugui tornar a estar present a Tortosa garantint que cap animal de companyia passi perill per culpa de pèrdua o abandó , i farem complir rigorosament l’actual legislació”.

En aquest sentit, aquest dissabte 16 de març, Movem Tortosa presentarà el llibre “El procediment sancionador i l’aplicació a la normativa de protecció autonòmica” de l’advocada Mercedes Ortalà, on s’analitzaran totes les possibilitats per protegir els animals de companyia des de les administracions. La presentació es durà a terme a les 10.30 hores a la Biblioteca Marcel·lí Domingo de la capital del Baix Ebre.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.

Eleccions Municipals 2019 - Terres de l'Ebre