No ha durat ni un mes. La junta directiva de la UE Rapitenca ha cessat fulminantment al tècnic que prenia el relleu de Guillermo Camarero a la banqueta i després de tres partits en què el conjunt mariner no ha reaccionat, amb dues derrotes i un empat, Gregorio ‘Yoyo‘ Ocaña fa les maletes.

Ni la dilatada trajectòria en equips de superior categoria l’hi han avalat per reconduir la situació d’un equip que es troba immers en les posicions de descens a segona catalana i cada jornada que passa veuen com se’ls complica més la permanència a la categoria. Són cinc punts els que els separen de la zona de permanència, tenint en compte que aquesta temporada està més cara que mai la permanència pel fet que l’ascens als despatxos del Sants a tercera divisió, provoca un descens més de primera catalana per regularitzar la situació.

El president Hernán Subirats ens comentava a Ebredigital.catHa estat una suma de tot. Tot i que ens ha demostrat ser un home que té molt de futbol i que estic segur que en altres característiques hagués demostrat molt més perquè és molt bon entrenador. Potser li ha faltat haver pogut treballar una mica abans per conèixer alguns detalls“. Subirats insistia que “no llencem la tovallola. Són cinc punts els que ens separen de la zona de permanència i ho intentarem tot per aconseguir-ho“.

L’equip l’agafarà de forma interina algú del club, fins trobar qui serà el substitut escollit per agafar l’equip, en principi fins a final de temporada. La directiva està treballant de forma intensa, amb reunions pràcticament diàries, per trobar un substitut per intentar reconduir aquesta situació. Des de l’inici de la segona volta, el conjunt de la Devesa tan sols ha guanyat un partit dels set que ha disputat fins ara, encaixant cinc derrotes i sumant un sol empat, que han representat sumar 4 punts de 28 possibles. Dissabte a les 18 hores visiten el municipal les Comes d’Igualada, cinquè classificat amb 39 punts, a sis de distància de la plaça que dóna lloc a la promoció d’ascens que ocupa el Viladecans. Resten 10 jornades fins a final de lliga, trenta punts en joc.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.