A la divisió d’honor plata femenina, l’Amposta Lagrama no va poder amb el Benidorm, segon a la classificació. Van caure per 16 a 25 a casa davant un dels favorits per pujar de categoria. Les ampostines però no van abaixar els braços, sent molt competitives arribant al descans amb un ajustat 9 a 11. Però a la segona meitat la intensitat i l’alt ritme del partit va passar factura a les locals. Les poques possibilitats de canvi a la banqueta, juntament amb la qualitat del Benidorm va fer impossible la remuntada, marcant només 7 gols pels 14 de les visitants.

La propera jornada jugaran a la pista del Lleida, el coer de la categoria.

Fitxa del partit:

ALINEACIÓ CH. AMPOSTA “LAGRAMA”: Marta Gàlvez, Paula Ripoll (1), Georgina Vila (1), Andrea Haro, Sara Alonso (1), Gemma Gàlvez (2), Noelia Lazaro, Erika Graciani (4), Lluïsa Hierro, Laia Hernández (1), Xoana Iacoi (5), Zulema Asensio (1).
Entrenador Mateu Castellà.

Resta de resultats de la jornada

SÉNIOR FEMENÍ
CH. Amposta “Lagrama” 16 – CB. Servigroup Benidorm 25

CADET FEMENÍ
CH. Amposta “Naturebre” 36 – CE. Handbol Vendrell 15

INFANTIL FEMENÍ
CH. Amposta 13 – CH. Parets 23

INFANTIL MASCULÍ
CH. Amposta 21 – JH. La Llagosta 17

ALEVÍ MIXT
CH. Amposta 12 – CH. Salou 4

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.

Eleccions Municipals 2019 - Terres de l'Ebre