El jugador faldut del Southampton, Oriol Romeu, s’incorpora al projecte Futbol Formatiu Terres de l’Ebre (FFTE). A través d’un dels impulsors del projecte, Edu Albacar, Oriol Romeu ha decidit formar-ne part i ahir divendres va anunciar-ho amb un video en el que confirmava la incorporació a l’entitat, “amb molta il.lusió per ajudar en la formació de joves jugadors del territori”.

Oriol Romeu és, sense dubte, un fitxatge mediàtic per a Futbol Formatiu Terres de l’Ebre. Una entitat que s’està gestant i que està dirigida a jugadors des de categoria patufet fins a juvenil de les quatre comarques de l’Ebre amb un intent de professionalitzar el futbol base. Albacar és director esportiu de l’entitat i ell porta mesos veient partits i farà personalment la selecció dels jugadors.

L’objectiu per al primer any, és que els jugadors seleccionats per Edu en aquestes setmanes, s’incorporin a equips de futbol base d’un club en concret amb el que FFTE tingui una filiació. Cal recordar que l’altre impulsor inicial del projecte és Juan José Gilabert, president del Jesús i Maria, entitat amb qui FFTE havia de ser filial. Però finalment el soci del club de l’Aube, en unes votacions, va decidir que no hi hauria filiació. Per tant, les gestions ara s’estan fent des de FFTE per a saber amb quin club s’alien i com articulen un projecte que, amb el fitxatge de Romeu, fa un pas ferm endavant.

Edu Albacar, que va jugar a Primera amb l’Elx, i Oriol Romeu, que juga a la Premier, són dos grans referents per als joves del territori. Una garantia per l’aprenentatge. La setmana vinent, Edu i Oriol, està previst que estiguin a Canal Terres de l’Ebre, a Minut 91, per a informar de les novetats sogides i també per avançar on es farà el projecte. La incorporació d’Oriol Romeu es coneixia de les darreres setmanes. Ara ja és una realitat.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.