El partit d’Esquerra-Entesa per Flix ha estat el següent de moure fitxa en la composició de la llista que presentaran de cara a les eleccions municipals del proper mes de maig. Francesc Barbero ha fitxat a dos noves incorporacions que donaran tot i la seva joventut, un grau de veterania amb les incorporacions de les actuals regidores del consistori flixanco Norma Pujol i Lara Bertran.

Segons destaca Barbero a les seues xarxes socials “Dóna molta confiança que dos regidores que, tot i la joventut amb que van encarar el repte de gestionar les seues àrees ara fa quatre anys, han demostrat sobradament la seua vàlua, vulguin seguir al projecte. Cridades a assumir majors responsabilitats en el futur, tots els reptes semblen menors quan els encares tan ben acompanyat“.

Amb aquestes incorporacions intentaran reeditar la majoria absoluta per al projecte d’Esquerra – Entesa per Flix que van assolir en els anteriors comicis de l’any  2015.

Cal recordar que el Govern de la Generalitat va nombrar a Pujol, nova directora general de Joventut des del passat mes de setembre. Anteriorment va estar, des del mes de maig de 2016, la coordinadora Territorial de Joventut de les Terres de l’Ebre. A més ha estat regidora de Joventut, Igualtat i Cultura a l’Ajuntament de Flix des de juny de 2015 i fins 2017 també ho va ser d’Esports.

Norma Pujol és diplomada en Magisteri d’Educació Musical per la Universitat de Lleida (UDL) i té el postgrau en Educació Musical per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i en Gestió i Direcció de Centres Educatius per la UDL.

Ha treballat de mestra en diversos municipis de Catalunya i des de l’any 2015 té la plaça definitiva a la ZER Ebre (Riba-roja d’Ebre i la Palma d’Ebre). Vinculada a ERC de Flix des del 2007, n’és militant des del 2015 i Secretaria de la Dona de l’executiva local de Flix des del 2017.

Persona molt implicada en la vida associativa del municipi, ha estat Presidenta del Club Nàutic Flix entre 2012 i 2015 i és sòcia de diverses entitats culturals, socials i esportives com ara Associació Cultural la Cana, Grup Natura Freixe, Flexus Teatre, Agrupació Sardanista, Associació de Jocs Tothom a Taula, Centre d’Estudis de la Ribera d’Ebre, la Joventut Esportiva de Flix I l’ANC.