Carla Bonfill és la següent persona en sumar-se a la candidatura d’Esquerra d’Amposta. Bonfill és Graduada en Geografia i Ordenació del Territori per la Universitat Rovira i Virgili amb un Erasmus a Göteborg (Suècia), Màster en Arquitectura del Paisatge per la Universitat Politècnica de Catalunya, Màster Formació de Professorat de Secundària i Formació Professional per la Universitat Internacional de la Rioja i a més està formada també en el món de l’Economia Social i l’Emprenedoria, sector en el qual ha participat com a finalista en diversos projectes com el Blue BBVA Challenge o Atípics.

Pel que fa l’àmbit professional, Carla  ha col·laborat amb diversos projectes de gestió del territori i participació ciutadana com els plans de paisatge, i altres beques de col·laboració amb departaments de la URV. Des de l’octubre de 2017 és professora i tutora a l’Escola Agrària d’Amposta, on imparteix principalment els mòduls d’empresa. Tanmateix, compagina aquesta feina amb la direcció de projectes de participació ciutadana des de l’empresa Microveus, de la qual n’és fundadora.

La  nova membre de la candidatura d’Esquerra d’Amposta està involucrada en el món de l’esport des de ben petita. Ha practicat durant 11 anys patinatge artístic al Club Patí Amposta, esport que va deixar per endinsar-me al món del rem al Club Nàutic Amposta.

Per a Bonfill formar part de la candidatura d’Adam Tomàs a les eleccions del 26 de maig representa una oportunitat que no podia deixar passar. “Sempre he tingut molt clar que volia treballar per i per a Amposta, i per a mi aquesta oportunitat és la conjuntura perfecta fer a fer-ho”, afegeix.

L’alcalde d’Amposta i candidat a la reelecció, Adam Tomàs, per la seva banda, s’ha mostrat il·lusionat amb la nova incorporació i valora molt positivament que gent jove com Carla optin per implicar-se en el dia a dia de la ciutat . “Carla ens aporta frescor, és una persona jove amb molta formació i una trajectòria professional més que destacable per l’edat que té”, diu Tomàs. “La seva incorporació ens permet tenir una visió transversal en matèria de joventut present en totes les polítiques publiques que portem a terme des de l’Ajuntament”, ha afegit Tomàs.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.