La cantant ampostina Keila Garcia, que ha participat fins la passada setmana en el programa d’ Atresmedia “La Voz” serà un dels plats forts de la festa major d’Amposta, de fet Keila tancarà les festes  Majors 2019 amb un concert gratuït el 18 d’Agost a la plaça de l’Ajuntament on posarà la seva magnífica veu i coneixements musicals damunt l’escenari.

Aquesta és una aposta de la regidoria de festes per reconèixer la qualitat musical d’aquesta cantant ampostina.

Notícia publicada per Amposta Ràdio

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.