Des del CE Montaspre, organitzadors el pròxim 2 de març  de l’ENDUBITEM una prova de l’Open d’Espanya i Copa Enduro Catalana de BTT, han volgut donar el nom del recentment  desaparegut Jordi Rovira i Berengué a un dels trams pel que passaran tots els participants de la cursa.

La nova sendera s’anomenarà ROVIRA i el passat cap de setmana es va posar la fita que ho recordarà per sempre. Des del club de Bítem s’ha volgut d’aquesta forma retre un homenatge a “una gran persona, amic i component de la Junta del nostre Club Esportiu Montaspre i que comença molt prop d’on ell passava molt de temps a la seva muntanya cuidant les oliveres i fent alguna rostida … VA PER TU JORDI!!!”.

En l’àmbit tècnic es pot dir que el començament del tram és bastant físic amb dos baixadors sense gaire dificultat. Els participants a la cursa passaran després pel costat d’unes vies d’escalada on hauran de controlar bé la velocitat per no sortir del sender. Després d’això ens trobaran un baixador amb corba amb terra molt solta, seguit d’algun petit escaló i alguna corba que costa de girar. Tot seguit hi ha un escaló de pedra amb una recepció de fusta, per seguir baixant una part ràpida on és important fer bones traçades per no perdre velocitat i fer cap a un camí vell en mal estat, tornant a sortir d’aquest per uns bancals de muntanyes  fent cap a un petit repetjó i encara la recta final del tram.

Notícia publicada pel Setmanari l’Ebre

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.