ACN- Des de primera hora del matí, l’AP-7 està tallada en els dos sentits de la marxa a l’Hospitalet de l’Infant, a Vilobí d’Onyar i Llinars del Vallès per les protestes amb motiu de la vaga general a Catalunya, segons ha informat el Servei Català de Trànsit. A la N-340, a Camarles, també hi ha afectacions per manifestació, d’acord amb la informació del Servei Català de Trànsit.

Les protestes i manifestacions per la jornada de vaga també afecten altres carreteres de la xarxa catalana. També estava tallada en els dos sentits l’A-2 a Sidamon, a Lleida, per manifestació, tot i que a les 6.30 hores d’aquest matí la circulació s’ha reobert parcialment i s’estava netejant la via.

Així mateix, a la N-260 a Lles de Cerdanya també hi ha hagut afectacions, a més de la C-32 a Masnou, tallada en sentit nord, i la C-162 a Das tallada en els dos sentits de la marxa, ia la A- 2 a Tàrrega tallada en sentit Barcelona. Durant la matinada tampoc es podia circular per objectes a les vies a la C-55 a Olesa de Montserrat o en la C-33 a Mollet, però en tots els casos la circulació s’ha normalitzat abans de les sis del matí.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.