La Rua del Carnaval de Deltebre segueix consolidant el seu èxit de participació any rere any. Tant és així que, per aquest dissabte, més de 1.200 persones desfilaran pels carrers del municipi entre les 28 comparses que a dia d’avui estan inscrites, tres més que l’any anterior.

Per a l’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, aquest fet mostra que “estem davant d’un esdeveniment de referència al territori que, amb la col·laboració del conjunt del teixit associatiu i de moltes persones, any rere any agafa més força”. En aquesta línia, Soler ha explicat que “amb aquestes xifres, podem afirmar clarament que el carnaval de Deltebre és el carnaval del Delta de l’Ebre”. De fet, enguany també es consolida la participació d’una comparsa d’un municipi veí i es seguirà treballant en aquesta línia per tal que en els propers anys puguin participar més comparses de municipis propers.

Enguany, a la Rua del Carnaval hi haurà sis guardons: premi Rua 2018 (350€), premi a la comparsa més “xaladora” (200€), premi a la millor coreografia (200€), premi a la millor disfressa (200€), premi a la millor carrossa (200€) i premi a la comparsa més original (200€). El jurat que atorgarà la puntuació a les diferents comparses, tal com ja va succeir l’any passat, serà de fora del municipi.

Està previst que la Rua comenci a les 17 hores a la cruïlla entre l’avinguda Assumpció i el carrer Robert Graupera, i finalitzi el seu recorregut, a partir de les 18.30 hores, a la plaça Vint de Maig on es continuarà la festa amb les corresponents presentacions de les compares, el lliurament de premis i música.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.