Des de categoria prebenjamí fins juvenils i de les quatre comarques ebrenques. Els atletes més joves del territori van disputar a final territorial de cros dels jocs esportius escolars en distàncies compreses entre els 100 dels més petits i 3.000 metres, dels grans o les altres de 1.000, 1.250 o 1.500 metres. Tot depenen de la categoria.

L’organització va estar a càrrec del Consell Esportiu de la Ribera d’Ebre i l’Ajuntament de Móra d’Ebre amb el suport de l’AMPA AEE Santa Teresa, l’AEE Col.legi Santa Teresa i el Consell Comarcal de Ribera d’Ebre. L’activitat coordinada per l’Agrupació Territorial de Consells Esportius Terres de l’Ebre forma part del programa dels Jocs Esportius Escolars del Consell Català de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, i tindrà continuïtat el pròxim 10 de març amb la Final Nacional a Reus (Baix Camp).

L’escenari va ser l’Illa de Saurí de Móra d’Ebre amb més d’un centenar de participants.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.