L’entrenador de la UE Rapitenca, Guillermo Camarero, ha presentat la seua dimissió després d’encaixar una dolorosa derrota per 0 a 4 contra el Tàrrega. Aquesta és la segona golejada per 4 gols que encaixa el conjunt mariner al Municipal de la Devesa i els deixa en zones de descens, ocupant la 15a plaça del grup 2 de Primera Catalana.

En acabar la confrontació, el tècnic, Guillermo Camarero, al vestidor, s’ha acomiadat dels seus jugadors. Posteriorment, dos jugadors, en representació de la plantilla, han intentat convéncer-lo perquè canviés la seua opinió i, fins i tot, hi ha hagut consens entre president, direcció tècnica, els dos jugadors i el cos tècnic. Al final, la decisió del tècnic ha estat ferma i deixa de ser l’entrenador de la Rapitenca.

Des de la directiva també es considerava que, després del resultat, s’havia de prendre una decisió. El mateix Guilermo Camarero ha declarat que ha dimitit posant-ho fàcil a la directiva perquè entenia que la derrota havia estat ‘estrepitosa’ sent un reflex de l’estat de l’equip que ha tornat a pagar cares les indecisions i, amb el 0-2, s’ha diluït davant d’un Tàrrega crescut que ha acabat sentenciant amb el 0-4. “Hem perdut estrepitosament, golejat per un equip de mitja taula, deixa molt tocat a l’equip i ja ho he comunicat als jugadors que només em queda dixar-ho molt fàcil a la Junta Directiva”, ha sentenciat Camarero en roda de premsa.

La primera meitat ha estat igualada, amb un parell d’opcions per equip. La Rapitenca ha jugat amb intensitat i ben posada, Però a la represa, el 0-1 ha fet mal i l’equip no ha pogut reaccionar.
La Rapitenca estava minvada per les baixes: Edile, Gasparin, Brayan, Peque, a més de Dilla i Blasi que han demanat la baixa. En les pròximes hores se sabrà qui és el nou míster.

ENTREVISTA A MINUT 91

Aquesta nit, a partir de les 22.30h, Guillermo Camarero estarà al paltó de Minut 91 de Canal Terres de l’Ebre en directe, juntament amb el director esportiu Agustí Zaera per respondre totes les preguntes que li farà el periodista Míchel Viñas. I, com sempre, tots els gols i els resums de la jornada futbolística de les nostres terres.