L’Auditori Felip Pedrell de Tortosa rep esta setmana, en sessió doble, els Vivancos amb el seu espectacle “Nacidos para bailar”, una obra que combina música i dansa amb flamenc, acrobàcies i arts marcials. Fa dies que les entrades per als dos espectacles estan ja exhaurides.

Nacidos para bailar és una obra que musicalment mescla música molt roquera de Metallica, Deep Purple o Leornard Cohen, amb sons simfònics i ritmes flamencs”, explica Elías Vivancos, integrant del grup format pels sis germans de la família Vivancos. “Sobre l’escenari hi haurà una fusió de ‘zapateado’ flamenco amb grans salts de ballet, acrobàcies de circ i arts marcials. És una obra molt entretinguda, divertida, amb humor i molta energia”, conclou.

L’espectacle té a més una finalitat solidària, ja que els Vivancos destinen sempre una part de la recaptació a projectes solidaris, en este cas a la Fundación Querer, que treballa amb infants amb problemes neurològics.

El doble espectacle dels Vivancos a l’Auditori de Tortosa serà este dissabte a les 19 i les 22 hores. La gira de Nacidos para bailar ha passat per 200 ciutats de tot el món i ha fet vibrar prop de dos milions d’espectadors.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.