Diumenge 10 de febrer es realitza un any més la cursa de muntanya i Canicros a Campredó. Serà la segona cursa de muntanya dins del Circuit de curses per muntanya de les Terres de l’Ebre i tercera cursa del IV Circuit de Canicros de l’Ebre.

Enguany s’han realitzats alguns canvis en els circuits i com a novetat de la cursa i del Circuit es farà una “Cursa exprés”. Modalitat de cursa per muntanya amb un recorregut més curt i nivell menys exigent.

El Canicros les II Torres és un referent a les Terres de l’Ebre, enguany arribem a la XIIa. edició amb l’objectiu d’agradar molt més a tots els participants. També forma part del 4r Circuit de Canicros Terres de l’Ebre i el 9è Premi FEEC de Canicros.

Enguany tornarem a fer sortida des de el mateix poble (zona esportiva) i transcorrerà per les muntanyes que tenim enfront del poble (Coll de Santa Caterina, Coll dels rajolers);  estem parlant de sortir des de una cota de 13 metres fins a una cota de 110 metres, sobre el nivell del mar, amb una distància màxima d’uns 9 km.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.