El promotor de la plataforma Tortosa-Sí, Xavier Faura, i la presidenta de la secció local d’ERC a Tortosa, Maria Jesús Viña, faran tàndem per la Tortosa Republicana. Així, Viña serà la número 2 de la candidatura amb què ERC-Tortosa Sí concorrerà a les eleccions municipals del 26 de maig. Serà una llista cremallera que combinarà l’experiència amb la renovació i que l’assemblea local de militants d’ERC aprovarà pròximament.

D’altra banda, entre els deu primers llocs de la candidatura d’ERC-Tortosa Sí s’incorporarà un nouvingut, tal i com ja va avançar l’alcaldable Xavier Faura fa un parell de setmanes durant la xerrada que va realitzar la diputada al Congrés Ana Surra dirigida a col·lectius de nova ciutadania.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.