El pavelló firal de Remolins acollirà del 15 al 17 de febrer la quinta edició de la fira descarregada d’antiguitats TortosAntic. La cita s’ha consolidat al calendari anual de fires al municipi, i cada vegada desperta més interès tant a venedors com a col·leccionistes. Així ho han explicat avui el regidor de Promoció Econòmica, Emili Lehmann, i el gerent de Llobregat Serveis Firals, coorganitzadors de l’esdeveniment, Josep Maria Camps. En l’edició d’enguany, TortosAntic comptarà amb la presència de 32 expositors, arribats de punts de diversos punts de Catalunya i l’Estat espanyol, a més de França, Gran Bretanya i Alemanya. En total, exposaran 18.500 peces que tenen, com a principal característica, el fet de disposar de més de 40 anys d’antiguitat.

El regidor de Promoció Econòmica, Emili Lehmann, ha destacat el fet que l’increment de venedors s’ha vist incrementat de manera notable respecte les primeres edicions. Aleshores, recordava, “va comptar amb una quinzena de parades i actualment ja supera la trentena“, ha dit. Això ha fet que, de retruc, la fira haja tingut un elevat impacte econòmic: el gerent de Llobregat Serveis Firals ha citat un estudi elaborat a partir de diversos factors que ha establit que la fira ha generat un moviment econòmic de més de 631.000 euros en les quatre edicions anteriors, que també han repercutit en sectors com els serveis, la restauració o l’hostaleria de Tortosa.

L’edició d’enguany obrirà portes el divendres 15 de febrer, de 17 a 21 h, i s’allargarà el dissabte 16 i diumenge 17, d’11 a 21 h de manera ininterrompuda. El preu per accedir-hi es manté en 3 euros, que es redueixen a 1,50 euros si es compra l’entrada a través del portal www.tortosantic.com

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.