El programa “Projectes Singulars” del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) ja està en marxa a la comarca del Montsià. El 16 i 17 de gener es van realitzar les primeres trobades informatives a Ulldecona i a Amposta per iniciar el procés d’informació i inscripció dels joves interessats en formar part del programa. En el projecte treballen de forma conjunta l’Ajuntament d’Amposta, l’Ajuntament d’Ulldecona, la Mancomunitat de la Taula del Sénia i el Consell Comarcal del Montsià.

El programa “Projectes Singulars” va destinat a tots els joves d’entre 16 i 29 anys de la comarca del Montsià que vulguin ampliar la seva formació i capacitació. Per formar-ne part han d’estar inscrits a l’Oficina de Treball i amb registre al servei de Garantia Juvenil. Els 60 participants seleccionats rebran formació, pràctiques, acompanyament i atenció personalitzada durant l’estada en alguna de les empreses del territori. Els interessats poden inscriure’s fins a finals de febrer del 2019.

Si estàs interessat/da pots acudir a un d’aquests punts d’atenció:

  • Ajuntament d’Ulldecona, Carrer Major, 49 – 977 573034 – Ulldecona – [email protected]
  • Àrea de Polítiques Actives d’Ocupació – Biblioteca Comarcal d’Amposta, Plaça Castell, 13-15 – [email protected]
  • Mancomunitat de la Taula del Sénia, Avd Catalunya, 64, entresol, Alcanar – [email protected]
ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.