Segons informa la Plana Ràdio el passat dimecres dia 23,  diversos veïns de Santa Bàrbara van alertar del desplegament d’agents de Mossos d’Esquadra que hi havia en un domicili del carrer Príncep de la mateixa població.

Segons sembla,  els agents van accedir a l’immoble mitjançant una ordre judicial, per portar a terme un registre, donat que feia dies s’havien vist moviments estranys que havien estat denunciats als Mossos.

En accedir a la casa en qüestió , els agents van interceptar estris d’una plantació indoor de marihuana; llum artificial, ventiladors, transformadors, filtres de carbó, bàscula de precisió així com 182 testos de plàstic, on suposadament havien estat les plantes, que no van poder-se interceptar perquè ja s’havien emportat.

A més també es va poder comprovar que s’havia produït un frau en el subministrament elèctric, donat que estaven connectats a la xarxa d’una manera il·legal.

Els Mossos estant pendents de la localització i detenció del responsable d’aquest immoble per delictes contra la salut pública

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.