Agents de la Policia de la Generalitat–Mossos d’esquadra de la comissaria d’Amposta van detenir el passat 17 de gener un home de 22 anys, nacionalitat espanyola i veí de La Galera (Montsià) com a presumpte autor de dos robatoris amb força en un Mas de segona residència de la localitat d’Ulldecona (Montsià).

Els passats 8 de novembre i 28 de desembre es van produir dos robatoris en un mateix Mas utilitzat com a segona residència, ubicat a les afores de la localitat d’Ulldecona.  En els robatoris van sostreure diversos estris, munició de caça,  així com nombroses cerveses, tal i com consta en les denuncies interposades pel propietari de l’habitatge.

La investigació dels fets va permetre als agents la detenció del presumpte autor i la recuperació de part dels objectes sostrets, els quals han estat retornats al seu legítim propietari.

El detingut va quedar en llibertat el dia 18 de gener després de declarar a comissaria i resta pendent de comparèixer davant el jutjat competent.

Detingut ‘in fraganti’

D’Altra banda el passat 19 de gener agents dels Mossos d’Esquadra de la mateixa comissaria van detenir un home de 25 anys, nacionalitat romanesa i veí del Godall (Montsià) com a presumpte autor d’un robatori amb força en grau de temptativa en un edifici sense activitat, que antigament ocupava un restaurant, ubicat a la carretera T-331 dins el terme de la localitat de Freginals (Montsià).

Els fets van ocórrer sobre les 02:30 hores de la matinada del mateix dia 19 quan els agents van ser advertits que havia saltat l’alarma de l’establiment. Un cop els policies van arribar al lloc van observar una de les portes del menjador forçada. Seguidament van accedir a l’interior van localitzar un home que s’amagava sota una de les taules i que portava uns guants de treball, una llanterna i un martell. L’home va quedar detingut per una temptativa de robatori amb força.

Els detingut va passar a disposició del jutjat d’instrucció de guàrdia d’Amposta el passat 19 de gener i va quedar en llibertat amb càrrecs”.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.