Segons informa Imagina Ràdio, sobre dos quarts de tres de la tarda, s’ha produït un sinistre al Pont del Mil·lenari de Tortosa, que ha afectat a cinc cotxes. L’accident s’ha donat quan un vehicle ha xocat amb un altre pel darrere, provocant una col·lisió en cadena.

Fins al lloc s’han traslladat dos dotacions de la policia local, una dels bombers i dos ambulàncies del SEM. Un dels conductors implicats, una dona, ha estat enviada a l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa amb pronòstic lleu.

Foto d’un dels cotxes sinistrats. Foto: Imagina Ràdio

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.