Efectius del cos de la Policia Local d’Amposta van capturar dilluns un jabalí a l’interior del pàrquing de la plaça Ramon Berenguer IV.  Els fets es van produir durant la tarda i es va haver de tancar momentàniament el pàrquing per garantir la seguretat dels usuaris.

A diferència d’altres ocasions, gràcies a la col·laboració de membres de l’associació de caçadors d’Amposta, es va poder capturar viu a l’animal el qual va tornar a ser alliberat a la zona del Montsianell.

About the Author:

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.