Tal i com estava previst aquest dimarts el grup Pepet i Marieta ha publicat un videoclip que ha servit per respondre a la denúncia de Vox acusant el cantant, Josep Bordes, “d’exhibicionisme” durant un concert en el 86 aniversari de les Normes de Castelló. “Davant la retallada de llibertats i la persecució del cos, presentem “Que nos quiten lo bailao” una oda a la llibertat d’expressió amb què reivindiquem el cos humà com a font d’inspiració artística“, explica el grup.

‘Que nos quiten lo bailao’ és a més la primera entrega de ‘Cossos’, un EP que publicaran progressivament durant els mesos vinents per a ‘denunciar els atacs a la llibertat d’expressió i el clar retrocés que suposen per a la creació artística’.

La cançó ha estat enregistrada sota la producció i direcció de Genís Trani entre la Atlàntida Estudios i el Tercero Estudios. El videoclip ha estat a càrrec de la productora Minifilms i l’ha dirigit Satyavan Galiana amb qui ja havíen treballat a hits com ‘La Cova‘, la cançó de TV3 ‘Corre l’estiu‘ o ‘Me moles‘.

El grup ulldeconenc ha fet oficial el seu nou videoclip a les seues xarxes socials.

Podeu escoltar el videoclip sencer clicant al següent enllaç:

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.