L’Ajuntament de l’Ampolla ha posat en marxa dos itineraris saludables que recorren part de la seva costa, ambdós s’inicien i finalitzen al parc de salut de l’Arenal. La ruta groga, que té una distància de 2,4 km entre l’anada i la tornada, va fins a l’Oficina de Turisme de l’Ampolla; mentre que la verda, que té una distància de 2,8 km entre l’anada i la tornada, va fins al Goleró.

Els dos itineraris estan senyalitzats durant tot el trajecte amb el color respectiu per indicar quin camí s’ha de seguir, i durant la ruta també s’han instal·lat cartelleres amb el mapa de la costa de l’Ampolla on hi ha els dos itineraris marcats, informació sobre aquests, consells per a una pràctica adequada de l’exercici, entre altres dades d’interès per als usuaris.

A més a més, també s’han posat cartelleres al costat de cada una de les màquines que hi ha al parc de salut de l’Arenal on es descriu l’aparell, s’explica com utilitzar-lo, quins exercicis es poden fer i es detallen els  criteris de seguretat.

Hem observat que els cursos que organitzem al parc de salut destinats a la gent gran estan tenint molt d’èxit de participació. A més, aquest espai també l’utilitzen molt freqüentment usuaris d’altres edats. Per això, des de l’Ajuntament hem cregut oportú ampliar l’oferta per practicar esport a l’aire lliure a través d’aquests itineraris saludables”, explica Francesc Arasa, alcalde de l’Ampolla.

La informació de totes les cartelleres està disponible en tres idiomes (català, castellà i anglès). L’actuació ha tingut un cost de 4.200,58 euros (IVA inclòs) i ha anat a càrrec de l’empresa Rull.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.