L’entrenador tortosí Carlós Alós, que estava sense equip després de desvincular-se del Kairat Almaty del Kazajistán, serà el nou tècnic del FAR Rabat, 12è classificat de la Primera Divisió marroquí.

Afronta un nou repte professional en una lliga que mira constantment al futbol espanyol, i que ha guanyat molt en competitivitat i prestigi durant els últims anys. Alós, al que acompanyarà en el cos tècnic el també tortosí Àlex Accensi com en la seva etapa kasaja, es converteix així en el tercer entrenador espanyol d’aquella lliga després de Garrido (Raja Casablanca) i Benali (Al Hoceima).

Alós, als seus 43 anys d’edat, compta amb un dilatat palmarés a l’estranger després que a l’any 2010 marxés al Kitchee de la Premier Leaguer de Hong Kong com assistent d’un altre ebrenc, Josep Gombau. Va marxar al 2011 per formar part del projecte de l’acadèmia de Varsòvia del FC Barcelona a Polònia. Allí va estar quatre anys fins que al 2015 es va fer càrrec (fins al mes de maig) al mateix país del Pogon Siedlce. A l’agost s’incorporava a l’staff tècnic de la selecció del Kazajistán fins que al 2017 va acceptar el compromís de fer-se càrrec de la direcció tècnica del Kairat Almaty, on va estar a punt de disputar la fase prèvia de la UEFA League aquest mateix any.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.