En una societat on la immediatesa s’imposa en tots els àmbits, la família Segarra-Pedrola s’aferren a seguir el treball artesanal de la terrissa. El Museu de les Terres de l’Ebre a Amposta exposa la ‘Col·leccionar passions. La família Segarra-Pedrola i la terrissa popular’. La mostra recull més d’un miler de peces procedents de tot l’Estat espanyol datades entre el segle XVIII i l’actualitat i, fins i tot, hi ha peces de l’edat mitjana.

A les Terres de l’Ebre els terrissaires són coneguts per canterers, fent referència a la peça més antiga que elaboraven: el cànter. Ferran Segarra i Teresa Pedrola van crear un obrador el 1928 a Miravet. En l’actualitat, continuen treballant l’art de la terrissa. I, el seu fill Ferran Segarra Pedrola segueix els seus passos.

Fins al pròxim 3 de març es pot visitar aquesta mostra que s’emmarca dins del cicle “Col·leccionar passions”.