El passat dijous dia 10  va tenir lloc a la sala d’actes de l’Ajuntament de Camarles la presentació del nou servei d’ocupació, espai de recerca de feina i borsa de treball PORTALENT.

A la presentació del servei i va intervenir per donar la benvinguda l’alcaldesa del municipi la senyora Sandra Zaragoza i la regidora de promoció econòmica Bàrbara Curto qui va fer una exposició detallada sobre aquest nou servei que s’ha posat en marxa des de la regidoria de Promoció econòmica.

Tal i com comentava la regidora a l’acte de presentació aquesta iniciativa sorgeix fruit de la mancança que el municipi tenia en aquesta matèria, i amb l’objectiu de posar en contacte les persones demandants d’ocupació amb la inciativa privada que recerqua recursos humans per incorporar a les seves empreses .

A més a més, aquest servei també presta assessorament en àmbit de l’emprenedoria, en la realització de currículums vitae així com en la realització de jornades en aquesta matèria que a partir d’aquest més de gener es començaran a realitzar al municipi.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.