Els Agents Rurals van rescatar dimecres un exemplar de flamenc que estava malferit en un arrossar del Delta de l’Ebre. Una ferida en un ala, probablement a causa d’un tret d’una arma de foc, el tenia sense poder volar.

Segons expliquen els mateixos Agents Rurals va ser traslladat a un dels centres de fauna que el cos té al territori per tal que l’exemplar es recuperi de la ferida. En aquest sentit, i segons informa la mateixa institució a través del seu compte de Twitter, en aquestes instal·lacions es comprovarà si la ferida del flamenc es deu a un simple fet accidental o a un possible tret d’arma de foc.

Es tracta d’un fet poc habitual al Delta, tenint en compte que este tipus d’ocells estan protegits al Parc Natural. Cas de confirmar-se que ha rebut un tret d’arma de foc estaríem parlant d’un fet greu. De fet, els últims cinc anys aquesta espècie havia patit una davallada d’emparellaments amb només 1.000 parelles, raó per la qual es va decidir emprendre mesures per revertir la situació.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.