El jugador Antonio Revidiego González, més conegut com a “Revi“, ha estat presentat aquest dilluns a les instal·lacions del club asconenc. Revi que coneix la categoria, ja que l’any passat va jugar al Santboià, arriva de l’equip de la Tercera divisió lleonesa de l’equip de La Virgen del Camino. És un jugador de 25 anys, fa 1’86 cm, i arriba a la Ribera per reforçar una de les mancances que té l’equip, el gol. Amb la seva experiència a la tercera el cós tècnic espera que amb l’arribada de Revi, s’acabi la sequera golejadora.

Pel president del club Andreu Muñoz “arriba Revi per cobrir una posició que portàvem treballant des de l’inici de la temporada, al lesionar-se Pantoja, i ha estat una de les claus de la temporada, en la situació en què estem, la falta de gol, ens ha fet que treballéssim dur per trobar un davanter centre, i al final ho hem aconseguit, sanem el que ens pot aportar Revi, i quan va sortir la possibilitat de fitxar-lo, ens vam posar en contacte i l’acord ha estat ràpid, a més té relació familiar a Catalunya, coneix la categoria“, sentenciava.

Sobre possibles fixatges que puguin venir al mercat d’hivern Muñoz diu que “el club sempre està alerta a les possibilitats que puguin sortir, i si és cert que estem treballant per mirar de tenir alguna altra incorporació“.

Per la seva banda el nou fixatge Revi arriba a l’Ascó amb les idees clares “és una categoria que m’agrada, i quan es van posar en contacte en mi no vaig dubtar ni un moment, tenia ganes de jugar en aquesta tercera“.

Sobre el que veurem de Revi a l’Ascó el jugador comenta que”sobretot aportar coses positives a l’equip quan més aviat millor, i quan el míster ho cregui oportú, esperem canviar la dinàmica, treure l’equip endavant, lo fonamental és el treball, i després a un davanter se li demana gols, i això intentarem, i que també l’equip es pugui beneficiar” . I el tècnic Javi García espera de Revi “gols, al final el portem que trobi porteria, que es allò que ens fa tanta falta, això no vol dir que surti ell sol i fer-los, ell necessita de tot l’equip, que continuem treballant i millorem aspectes i que ens ajudi a la definició que ha de ser el seu fort“.

Amb el fixatge de Revi es guanya també alçada que anirà perfecte tant en atac com en defensa, sobretot a pilota parada.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.