La Fundació Plegadis organitza el diumenge 20 de gener una trobada d’anellament científic gratuïta al paratge de la Vall de la Jepa entre les 9.30 i les 12.30 del matí.

L’activitat, que s’ha organitzat amb l’objectiu de donar a conèixer la riquesa ornitològica del Parc Nacional dels Ports, es durà a terme gràcies a la col·laboració de la Fundació Plegadis amb el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya i el propi Parc Natural dels Ports. Les persones qui vulguin participar s’han d’inscriure prèviament i, per fer-ho, només cal trucar al telèfon 977504012 o enviar un correu a la direcció [email protected].

Hem programat aquesta activitat per apropar les persones interessades en l’ornitologia a la particular riquesa d’un espai, el Parc Nacional dels Ports, dins del qual podem trobar tota mena d’ocells forestals en un entorn agrari d’alt interès paisatgístic. Animo tothom a prendre part”, detalla el coordinador de projectes de la Fundació Plegadis Sergi Sales.

La Fundació Plegadis va néixer l’any 2017 i disposa d’un centre d’educació ambiental multidisciplinari ubicat a la plana deltaica de l’Ebre on desenvolupa activitats per fomentar actituds responsables amb la preservació de la biodiversitat i el foment del turisme ornitològic. “Som una entitat arrelada al territori. Per nosaltres, és tot un orgull participar en activitats d’aquest tipus”, explica Sergi Sales.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.