L’Ajuntament de la Ràpita subvenciona les revisions de vista als xiquets en edat escolar

L’ajuntament de la Ràpita ha engegat una iniciativa per tal de subvencionar les ulleres de vista que necessiten els xiquets i xiquetes en edat escolar de la Ràpita. Tot aquell que estigui cursant 4t de primària fins 4t d’ESO poden passar per les quatre òptiques del municipi per tal de sotmetre’s a una revisió de vista gratuïta. A més, la iniciativa ofereix un 50% de descompte a tot aquell que vulgui fer-se un examen visual.

Alguns cops el rendiment escolar es veu afectar per una mancança en la visió i es pretén conscienciar de la importància de les revisions i facilitar l’accés a les ulleres, per aquesta raó l’Ajuntament de la Ràpita, juntament amb la Unió de Comerç i la col·laboració de les quatre òptiques del poble han tirat endavant aquesta acció que durarà fins al 3 de febrer.

 

Autor:

Escriu un comentari
X
X