L’ACA implementa millores en el servei d’aigua a Vinebre

L’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) està treballant en millorar el subministrament d’aigua al municipi de Vinebre, a la comarca de la Ribera d’Ebre. En aquest sentit, s’ha posat a licitació la redacció del projecte per habilitar una nova captació d’aigua, amb l’objectiu d’incementar la garantia en l’abastament. Es disposa fins a l’1 de febrer per a presentar les ofertes i el pressupost de licitació és de 60.437 euros.

Aquest projecte desenvoluparà la solució d’una nova captació a la zona de les Raboses, a una fondària de 450 metres, amb l’objectiu de disposar d’una nova font d’abastament d’aigua que complementaria les avui ja existents.

Cal tenir en compte que el municipi de Vinebre té dues captacions subterrànies i una de superficial provinent del riu Ebre. Amb aquesta nova actuació es reduiria la vulnerabilitat davant de possibles episodis de contaminació.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.
Escriu un comentari
X
X