Canal Terres de l’Ebre i el diari electrònic ebredigital.cat continuen amb l’esperit de lideratge informatiu a les Terres de l’Ebre amb la creació de nous canals d’informació a l’aplicació Telegram. Una nova eina que es complementa amb les pàgines de Faccebook i Twitter ja existeints, i que pretén fer arribar les notícies d’ambdós mitjans a més audiència.

Este servei, pioner als mitjans de comunicació de les Terres de l’Ebre, vol ser una nova eina per facilitar l’accés a la informació de continguts locals a totes les persones del territori o de qualsevol indret.

Com t’hi pots subscriure?

Si vols rebre els missatges al teu Telegram, només has d’entrar a la pàgina web www.ebredigital.cat/telegram i triar un dels dos canals informatius: el de Canal Terres de l’Ebre o el d’ebredigital.cat. Seguidament s’ha de pitjar a qualsevol dels dos enllaços i directament s’obrirà l’aplicació, si ho fas des del mòbil o tauleta, o la web si ho fas des de l’ordinador. Allí podràs clicar per seguir-nos. Igualment també es poden buscar els dos canals directament a l’aplicació de mòbil de Telegram.

Cada canal està pensat per portar una informació diferent:

  • Al canal d’ebredigital.cat hi rebreu notícies, entrevistes, opinió i agenda del territori.
  • A Canal Terres de l’Ebre, a més, rebreu tots els programes i reportatge de la televisió.

Telegram, un servei per informar

Per estar informat al moment, el servei està pensat per mostrar les notícies automàticament quan es pengen a internet. Per tant, podeu estar informats de l’actualitat de les Terres de l’Ebre minut a minut, en qualsevol moment.

"<yoastmark

Estos canals de Telegram formen part de l’estratègia global d’ebredigital.cat i Canal Terres de l’Ebre per mantenir-se com a referents informatius a les Terres de l’Ebre. Des de la renovació de la pàgina web www.ebredigital.cat s’han ampliat els serveis per mantenir informat al nostre públic.

Des de llavors, s’hi ha incorporat una agenda d’actes territorials, un servei per veure Canal Terres de l’Ebre per internet, una secció d’opinió amb més de 30 columnistes i oberta a tothom i un servei de notificacions de notícies per Whatsapp.

👤 Redactor a ebredigital.cat, L’Ebre Notícies (l’informatiu de Canal Terres de l’Ebre) i Al Dia Terres de l’Ebre des de Ràdio Joventut.
⛓ Em pots seguir a Instagram, Twitter, Facebook i Linkedin com a @MontecinoValls.
📍 Tortosa, Terres de l’Ebre.