Els Mossos d’Esquadra van detenir ahir un home de 38 anys i de nacionalitat ucraïnesa com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària i conduir sota els efectes de l’alcohol.

Ahir, a quarts de set de la tarda, es van rebre diverses trucades el telèfon d’emergències 112 que informaven d’un camió tipus tràiler que circulava en ziga-zagues i amb els llums apagats per l’autopista AP-7, sentit València, a l’alçada de Vandellós (Baix Camp).

Una patrulla va fer recerca per la zona i poc després va localitzar el camió circulant per l’AP-7, a l’alçada del municipi d’Aldea (Baix Ebre). Aquest circulava sense els llums d’encreuament, fent ziga-zagues a banda i banda de la calçada i a una velocitat molt reduïda, uns 10km/h aproximadament.

Després d’aturar el camió els agents van comprovar que el conductor presentava símptomes evidents de trobar-se sota l’efecte de les begudes alcohòliques. En fer-li la prova de detecció alcohòlica, va donar un resultat positiu d’1,07 mg/l d’aire expirat, set vegades superior a la taxa permesa legalment que és 0,15 mg/l. Per aquests motius, el conductor va quedar detingut.

El detingut ha passat avui a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Tortosa.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.