L’Aldeana era líder i rebia al Roquetenc. I va cedir un empat. I això que aviat els aldeans van avançar-se amb l’1-0, de penal. didac va transformar-lo. Però els aldeans van anar de mès a menys i van perdre el control del partit, molt apàtics i sense transicions ofensives. El Roquetenc, ben posat, ja va avisar abans del descans amb dues rematades del seu referent, Òscar. Una intervenció del porter visitant, Iniesta, a rematada de Robert, va ser l’ocasió més clara dels aldeans a la primera meitat. A la represa, l’Aldeana no va millorar i estava molt espessa, amb la pilota. Marc Alegre va entrar pel Roquetenc i ell va originar una jugada per la dreta amb una centrada que Òscar Camarero va aprofitar per empatar. El partit perillava per als locals pertò un altre penal, que fou expulsió del roquetenc Cesc, va ser el 2-1. Els aldeans podien assegurar els punts i seguir líders però al final, un cúmul d’errades al darrera, amb passivitat defensiva, va ocasionar el 2-2, obra també d’un incisiu Camarero.