Camarles i Gandesa, dos equips que lluiten per estar entre els cinc primers, van empatar a dos gols en un derbi marcat pel vent. Ferreres, aviat, va fer l’1-0. El partit era igualat, amb els locals molt ferms en defensa, quan jugaven amb el vent en contra. Malgrat això, una centrada de Vila des de l’esquerra, es va enverinar pel vent i va ser l’empat. A la represa, als dos minuts, arran d’un córner i amb rematada del visitant Gureola, el Gandesa va marcar l’1-2. Els locals ja van haver de jugar més accelerats i les seues opcions van ser a pilota aturada. El Gandesa, amb espais, va poder sentenciar amb dues ocasions, una molt clara que va evitar Jaume, porter camarlenc. Faltaven pocs minuts i quan el Gandesa reclamava una falta no xiulada, la jugada va seguir i una centrada-xut de Teixidó, amb intervenció de Ferreres, va suposar el 2-2.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.